Regional Teknisk Chef til ledelse af teknikerteam på Sjælland hos Royal Unibrew

Profilbillede
dato

 

Regional Teknisk Chef til Region Sjælland

Vi søger en stærk leder til et team på 13 service teknikere, som dagligt besøger vores kunder på Sjælland, hvor de sørger for, at nye kunder får installeret det aftalte udstyr, at eksisterende kunder får reparereret og renset deres udstyr, således at de er klar til at servicere deres kunder og gæster med drikkevarer fra Royal Unibrew.

Dit ansvarsområde

Din primære arbejdsopgave bliver at lede dit team og sammen med dem sørge for at levere den bedste service til alle vores kunder. Din opgaver vil blandet andet være:

  • Planlægning af arbejdsopgaver for dine medarbejdere, således at de ved hvilke kunder de skal besøge hvornår og sørge for, at de har det rette udstyr med til opgaverne
  • Planlægning af vagter
  • Afholde teammøder
  • Afholde MUS samtaler samt løbende opfølgning med henblik på at udvikle medarbejderne
  • Deltage i møder i nærmeste ledergruppe, regionale møder med salg og andre stakeholder,
  • Sikre relevant uddannelse, træning og coaching af dine medarbejdere
  • Koordinering med eksterne håndværkere
  • Sørge for lagerstyring af biler og decentralt lager
  • Sparring og samarbejde med øvrige tekniske ledere og teknisk KAM

Det er vigtigt, at du sammen med lederteamet bidrager til at udvikle teknisk afdeling i Royal Unibrew. Du vil indgå i et lederteam med den regionale tekniske chef for Fyn og for Jylland, og have et tæt samarbejde de tekniske supportere og salgsteamet i regionen. Du vil referere til den nationale tekniske chef.

Dine kvalifikationer

Du har en gymnasial uddannelse og minimum 5 års erfaring som leder - ideelt med en håndværksmæssig baggrund og eller fra produktion.  

Vi regner med, at du i dagligdagen ser PC’en som dit naturlige arbejdsredskab, og at du behersker Outlook og Excel. Kendskab til SAP er en fordel. Du forstår engelsk i skrift og tale og har kørekort minimum Kat. B.

Du er god til at motivere dine medarbejdere, du kan sætte rammerne og prioritere opgaverne, således at de løses til den rette tid. At være struktureret og kunne skabe overblik både for dig selv og dine medarbejdere i en hektisk hverdag er vigtigt for at lykkes i jobbet.

Som person forventer vi, at, at du sætter en ære i at have et tæt samarbejde med alle stakeholders både internt så som den øvrige tekniske afdeling, salg og logistik samt eksternt kunder og leverandører. Det er vigtigt, at du er fleksibel og ikke mindst har dit gode humør med på arbejde.  

Kunderne, som du og dine medarbejdere skal servicere vil primært være på Sjælland.  Det er derfor et krav, at du bor i på sjælland

Vi tilbyder

Et spændende job med stor indflydelse på beslutningerne i en kultur, hvor der er ikke langt fra tanke til handling. Du bliver en del af en ambitiøs virksomhed med en stærk markedsposition, som konstant har fokus på udvikling af både forretningen, vores kunder og ikke mindst medarbejderne. Vi udvikler og producerer selv vores egne brands og produkter og står selv for den direkte distribution til kunderne. I jobbet vil du få engagerede kollegaer og et bredt netværk på tværs af organisationen.

Har vi fanget din interesse?

Så send os din ansøgning hurtigst muligt ved at klikke på linket "Send ansøgning".

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Technique & Event Anders Karstensen på telefon 29 23 06 04.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hos Royal Unibrew får du branchens mest dedikerede, energiske og erfarne kolleger. Sammen bygger vi de bedste rammer for et job, der matcher netop din hverdag og dine karrieredrømme.

Royal Unibrew producerer, markedsfører, sælger og distribuerer kvalitetsdrikkevarer. Vi er en sammenslutning af mere end 35 bryggerier og drikkevareproducenter fra hele Danmark, og er især kendt for traditionsrige, lokalt forankrede brands som Faxe Kondi, Egekilde, Royal Beer, Ceres og Odense Pilsner samt partnerbrands som Pepsi MAX og Heineken.

I dag er vi Danmarks andenstørste drikkevarevirksomhed. Vi startede rejsen i 1856 og har stadig i dag et stærkt kommercielt fokus, en klar vækststrategi og en ambitiøs bæredygtighedsstrategi - både herhjemme og internationalt.

Du får over 1500 kolleger i Danmark og mere end 2700 kolleger uden for landet i bl.a. Finland, Italien, Frankrig, Norge, Canada, Holland og de baltiske lande.

Hos os er du med til at udfordre rammerne for bæredygtig produktion og distribution. Du er med til at sikre et bredt udvalg af drikkevarer, vi kan mødes om – på dansegulvet, i 3. halvleg eller over et måltid – samtidig med at du er med til at styrke dansk sport, musik og foreningsliv.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=73fcd38a)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faxe Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Royal Unibrew, Ejby Industrivej, 2600 Glostrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6069751

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet